marți, 23 aprilie, 2024

Un buzoian beat și fără permis a provocat un accident de circulație, pe DN 10 Buzău – Brașov

Un buzoian beat și fără permis a provocat un accident de circulație, pe DN 10 Buzău – Brașov

Facebook
Twitter
Email

Patru persoane au ajuns ieri la spital în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 10, pe raza comunei Cislău. Petru că se afla în stare de ebritate şi nici măcar nu avea permis auto, bărbatul care a provocat accidentul a fost reţinut de poliţişti. Un bărbat de 34 de ani, din comuna Cislău, care se afla la volanul unui autoturism, s-a angajat în depăşirea unei autoutilitare, moment în care, pentru a evita coliziunea cu o maşină ce circula din sens opus, a efectuat un viraj la dreapta şi a acroşat autoutilitara pe care intenţiona să o depăşească.

În urma impactului, autoutilitara, condudă de un vrâncean în vârstă de 57 de ani, a fost proiectată în afara părţii carosabile, într-un copac marginal.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autoturismului, a şoferului autoutilitarei şi a doi pasageri din aceasta, victimele fiind transportate la Spitalul Orăşenesc Nehoiu şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În urma testării efectuată cu aparatul Drager, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 34 de ani avea o concentraţie alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri au luat împotriva bărbatului de 34 de ani măsura reţinerii şi continuă cercetările.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton