sâmbătă, 23 septembrie, 2023

Un buzoian, angajatul unei firme de internet, s-a electrocutat pe un stâlp din faţa Prefecturii

Un buzoian, angajatul unei firme de internet, s-a electrocutat pe un stâlp din faţa Prefecturii

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian, în vârstă de 45 de ani, angajat al unei firme de internet, se află în stare gravă la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală după ce s-a electrocutat pe un stâlp de înaltă tensiune. Accidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 15, în apropierea Prefecturii Buzău. Bărbatul monta un cablu de internet pe un stâlp de înaltă tensiune când a atins din greşeală o bobină şi a fost electrocutat. În urma şocului, buzoianul a fost aruncat de pe scara pe care se afla, de la o înălţime de peste doi metri, direct pe trotuar.

Un coleg de serviciu a fost cel care a sunat la 112 pentru a cere sprijinul Ambulanţei.

Asistenţii medicali au reuşit să-l stabilizeze pe bărbat şi l-au transportat la Spitalul Judeţean Buzău. Marți noapte, pentru că starea bărbatului se agravase, el a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Inspectoratul Teritorial de Muncă a demarat o anchetă. Inspectorii de muncă cercetează dacă bărbatul respecta toate condiţiile de siguranţă în momentul în care s-a urcat pe stâlp pentru a lega un cablu de internet.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.