Un australian, primul adversar al pugilistului buzoian Bogdan Dinu, în 2017

S-a aflat adversarul pugilistului buzoian Bogdan Dinu în primul meci din 2017. Este vorba despre un australian originar din Tonga, Bowie Tupou, un boxer de 34 de ani. Dinu va boxa cu australianul pe 6 mai, la Timișoara, în cadrul Galei Seara Spartanilor, în care main-event este meciul dintre Flavius Biea și Laszlo Toth.

Pe 6 mai, în Sala Sporturilor din Timişoara, va avea loc gala de box profesionist „Seara Spartanilor”. Unul dintre boxerii invitaţi de organizatori să urce în ring cu această ocazie este şi buzoianul Bogdan Dinu.

Adversarul pugilistului buzoian este un boxer din Australia, Bowie Tupou, în vârstă de 34 de ani. Pugislistul australian, originar din Tonga, are 31 de meciuri la profesioniști, cu 26 de victorii, dintre care18 prin Knock Out, și 5 înfrângeri. În ultimul meci, disputat pe 7 octombrie 2016, Bowie Tupou a pierdut în fața pugilistului american Julius Long.

Bogdan Dinu, care în această perioadă se pregătește la Buzău, în propria sală din incinta Stadionului Gloria, a urmărit deja câteva meciuri ale pugilistului australian și spune că duelul cu acesta nu va fi deloc ușor.

Pentru Bogdan Dinu, meciul în care se va bate la Timişoara, la începutul lunii mai, este primul din acest an. Pugilistul buzoian in vârstă de 30 de ani a urcat ultima dată în ring pe 16 octombrie, anul trecut, la Circul Globus din Capitală, când l-a învins prin Knock Out tehnic pe georgianul Davit Gorgiladze.

De-a lungul carierei la profesionişti, pugilistul de categorie grea Bogdan Dinu a susţinut 16 partide, toate câştigate, dintre care 12 prin Knock Out.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI