Uddi, Provincialii și Alex Velea, pe afișul sărbătorii ”Zilele Ramnicului”

Spectacole de muzică folk, dance și populară, evenimente culturale și întreceri sportive. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele de care vor avea parte cei care vor participa în acest weekend la ”Zilele Ramnicului”. Sărbătoarea, ajunsă la cea de-a X-a ediție, se va încheia duminică seara cu un foc de artificii.

Vineri, de la ora 19.00, spectacolul din fața Primăriei din Râmnicu Sărat va fi deschis de folkiștii de la Centrul Cultural. Pe scenă vor urca și nume cunoscute ale genului precum Dan Manciulea și Cornel Tudose.

Sâmbătă, de la aceeași ora, va începe ”seara dance” pentru public urmând să cânte: Uddi, Provincialii și Alex Velea. Duminică este dedicata folclorului, iar sărbătoarea râmnicenilor va fi animată de cântecele Mariei Cârneci și ale altor artiști cunoscuți.

Sâmbătă, în jurul orei 23.00 va avea loc o retragere cu torțe pe traseul Primărie-Muzeul Municipal, iar duminică de la ora 11.30, în incinta Complexului Brâncovenesc sunt programate demonstrații de lupte renascentiste, tras cu arcul și prezentare de arme.

În zona Primăriei Rm. Sărat, au fost amplasate deja trenulețe și tiribombe pentru distracția celor mici. Începând de vineri, traficul va fi închis, în acest perimetru urmând să se instaleze corturi speciale, unde amatorii de bunatăți vor găsi mici și bere, dar și alte bucate delicioase.

Zilele Râmnicului se vor încheia duminică noapte cu tradiționalul foc de artificii.

Fii Reporter