Tunel de lumină format din aproximativ 42.000 de beculețe, printre surprizele pregătite de Consiliul Județean Buzău

Amenajarea unui tunel de lumină format din aproximativ 42.000 de beculețe va transforma aleea care face legătura între B-dul Nicolae Bălcescu și Muzeul Județean într-un punct de atracție pentru târgul de produse tradiționale care va funcționa în curtea isntituției de cultură.

Seria activităților pregătite pentru luna decembrie va începe de Ziua Națională a României, sărbătoare pentru care Consiliul Județean Buzău va asigura tradiționala fasole cu ciolan, desertul și paharul de vin fiert. Masa de 1 decembrie va fi organizată în Parcul Crâng, acolo unde vor avea loc spectacole de muzică folclorică susținute de artiști și ansambluri buzoiene.

Pe 6 decembrie va avea loc tradiționala serbare de la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, acolo unde aproape 500 de copii vor susține spectacole și vor fi recompensați de Moș Nicolae.

Cu sprijinul Consiliului Județean, Teatrul „George Ciprian” a pregătit un spectacol în care vor juca numai artiști buzoieni, piesă intitulată sugestiv „Actorii buzoieni se întorc acasă”.

De asemenea, toate clădirile aflate în subordinea Consiliului Județean Buzău vor fi iluminate festiv. Activitățile sunt organizate în parteneriat cu mai multe instituții din subordine, printre care Muzeul Județean, Teatrul „George Ciprian” și Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău.

Fii Reporter