joi, 18 iulie, 2024

Trupa Cargo, în concert la Buzău

Trupa Cargo, în concert la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Trupa Cargo, una dintre cele mai îndragite formaţii rock din România, va susţine un concert la Buzău. Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 21, în clubul No Limit. Vineri seară, iubitorii muzicii rock sunt aşteptaţi la clubul No Limit din Buzău pentru un concert exceptional al trupei Cargo. Printre piesele care vor putea fi auzite vineri la concert se număra şi „Nu ma lasa sa-mi fie dor”, noul single Cargo, piesă inclusă pe viitorul album, “A cincea dimensiune”.

Trupa a luat nastere în 1985 la Timisoara, iar noul material discografic vine la 6 ani după discul “XXII”, care a marcat 22 de ani de carieră. De curând, în trupă a fost cooptat Florin Barbu, unul dintre cei mai cunoscuti basişti din România.

Concertul Cargo din clubul No Limit este programat pentru ora 21. 40 de lei este preţul unui bilet de intrare, cu 50 % reducere pentru elevi şi studenţi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.