Trei zile de festival culinar. Buzoienii pot savura preparate din pește și fructe de mare

În zilele de 19,20 şi 21 aprilie, în Piața Dacia, Chef Cristi Ice (Cristi Dobre), reprezentant local ANBCT Buzău – Zona Muntenia, membru WACS (World Association of Chef’s Societies), membru Guerrrila Cooking (asociație de bucătari profesioniști le propune buzoienilor să participe la Festivalul peștelui și fructelor de mare – Ice & Fire Street Food.

În cele trei zile de festival, buzoienii vor avea ocazia de a savura deopotrivă mâncăruri exotice și preparate tradiționale din zonele pescărești ale României.

Printre bunătățile care urmează a fi pregătite de organizatori se numără midiile în sos de vin, creveți tempura, doradă și păstrăv pe pat de sare, somon și creveți Black Tiger Teriyaki, storceag de nisetru, Paella, Jambalaya și multe alte preparate din pește și fructe de mare.

Ziua de sâmbătă va aduce în fața buzoienilor un show culinar în cadrul căruia chef Cristi Ice împreună cu echipa de la Guerilla Cooking din Brașov va face o demonstrație în cadrul căreia vor prezenta, de la A la Z, rețeta Storceagului de nisetru.

Fii Reporter