marți, 20 februarie, 2024

Trei spărgători de case de pe Valea Buzăului, prinşi de poliţişti

Trei spărgători de case de pe Valea Buzăului, prinşi de poliţişti

Facebook
Twitter
Email

Trei buzoieni, suspecţi în şapte dosare penale pentru furt calificat şi tentativă la furt din locuinţe de pe Valea Buzăului, au fost reţinuţi de poliţişti. Bărbaţii erau monitorizaţi de mai mult timp şi au fost depistaţi după comiterea unui furt din locuinţa unei femei din comuna Unguriu. Asupra celor trei indivizi au fost găsite, printre altele, un diamant folosit pentru tăierea geamurilor, două perechi de mănuşi, o bâtă de baseball, o şurubelniţă, precum şi banii sustraşi din locuinţa femeii. Cei în cauză – doi tineri în vârstă de 25 şi 28 de ani, ambii din comuna Vipereşti, şi un bărbat de 39 de ani, din comuna Smeeni – au fost conduşi pentru cercetări la sediul Poliţiei oraşului Pătârlagele.

Prinderea celor trei a fost posibilă în urma activităţilor de investigare şi cercetare desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiei 11 poliţie rurală Pârscov.

Prejudiciul total este de 1.200 de lei şi 350 de euro, faptele fiind comise în perioada aprilie – mai a acestui an şi au fost înregistrate iniţial în evidenţe cu autori necunoscuţi. Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii lor activităţi infracţionale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.