miercuri, 21 februarie, 2024

Trei săli moderne de cinema vor fi inaugurate în curând în Galleria Mall

Trei săli moderne de cinema vor fi inaugurate în curând în Galleria Mall

Facebook
Twitter
Email
Cinefilii buzoieni vor avea posibilitatea să vadă cele mai noi filme pe marele ecran.  Happycinema, un brand nou în piața operatorilor de cinema din România, amenajează în incinta Galleria Mall Buzău, de pe Bulevardul Unirii, trei săli confortabile, dotate cu echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație. 

Potrivit operatorului, care deține deja un multiplex în Vrancea, experiența tridimensională este asigurată de sistemele MasterImage 3D, iar calitatea excelentă a proiecției și a sunetului creează o realitate alternativă pentru spectator: imersie profundă în atmosfera filmului.
 
Pentru toți iubitorii filmului, indiferent de vârstă, cele trei săli Happycinema vor deveni locul preferat pentru petrecerea timpului liber, fie că e vorba de weekend sau de câte o oră, două de relaxare, răpite din programul încărcat din timpul săptămânii. 
 
Happycinema a apărut recent pe piața operatorilor de cinema din România. Construit cu un capital 100% românesc, acesta operează în prezent un multiplex în Focșani Mall și are planuri de extindere la nivel național, în 2016 având planificate deschiderea de cineplexuri în alte trei orase cu o populație de peste 80.000 locuitori.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.