miercuri, 22 mai, 2024

Trei buzoieni, implicați într-un accident în apropiere de orașul Tulcea

Trei buzoieni, implicați într-un accident în apropiere de orașul Tulcea

Facebook
Twitter
Email

Trei buzoieni care se întorceau de la o înmormântare au fost răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un copac. Accidentul a avut loc duminică seară, în Tulcea. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă. Cele trei persoane, un bărbat împreună cu soţia şi sora acesteia, se îndreptau cu maşina spre Buzău. Participaseră la o înmormântare în Delta Dunării şi se duceau spre casă. În apropiere de municipiul Tulcea, oboseala conducătorului auto şi-a spus cuvântul. Într-o secundă de neatenţie, şoferul a pierdut controlul autoturismului şi s-a izbit violent de un copac. Toţi trei au fost răniţi iar martorii evenimentului rutier au sunat la 112 pentru a solocita intervenţia medicilor de la Ambulanţa Tulcea.

Iniţial, martorii solicitaseră şi ajutorul unui echipaj de la Descarcerare, dar medicii au reuşit să scoată victimele din maşină.
Poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Tulcea au stabilit că maşina implicată în accident era închiriată de la o firmă de profil, iar şoferul nu consumase băuturi alcoolice. Chiar şi aşa, el s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Leonard BUNILĂ

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.