miercuri, 22 mai, 2024

Totul despre cea de-a șaptea ediție a Trofeului “Buzăul Sportiv”, ediție aniversară România 100

Totul despre cea de-a șaptea ediție a Trofeului “Buzăul Sportiv”, ediție aniversară România 100

Facebook
Twitter
Email

AS FC Galactic Buzău organizează la sfârşitul săptămânii cea de-a VII-a ediţie de iarnă a Trofeului „Buzăul Sportiv” – România 100. Competiţia este dedicată exclusiv juniorilor, este strucurată pe două categorii de vârstă, 2007 şi 2010 şi se anunţă una extrem de atractivă, cu nume importante în fotbalul juvenil la start, precum Petrolul Ploieşti şi Kinder Brăila, plus, în acest an, o participare internaţională: Zimbru Chişinău!

La categoria 2007 au confirmat prezenţă 14 echipe, care vor fi împărţite în două grupe a câte 7, primele 4 clasate din fiecare serie urmînd să facă pasul în sferturile de finală. La categoria 2010 participă 10 echipe în două grupe a câte 5, care vor juca, de asemenea, fiecare cu fiecare, în sistem campionat, apoi primele 4 se vor califica în sferturile de finală.

La grupa 2007 partidele vor avea loc la Galactic Club şi la Club Calcetto, iar cele de la 2010 în sala LPS din Buzău. Turneul va debuta vineri, 7 decembrie şi se va încheia duminică, 9 decembrie, cu festivitatea de premiere.

GRUPA 2007 

– meciuri la Galactic şi Club Calcetto

– 14 echipe, 2 grupe a câte 7, meciuri fiecare cu fiecare, primele 4 clasate din fiecare se califică în sferturile de finală

– participante: GALACTIC BUZĂU, PETROLUL PLOIEŞTI, CSM FOCŞANI, ZIMBRU CHIŞINĂU 1, ZIMBRU CHIŞINĂU 2, VIITORUL MIZIL, NEW TEMPO BUCUREŞTI, VICTORIA TULCEA, AXA PLOIEŞTI, LUCEAFĂRUL NOUA GENERAŢIE, METALUL BUZĂU, VIITORUL BUZĂU, SCM GLORIA BUZĂU şi LUCEAFĂRUL CHIOJDU.

GRUPA 2010

– meciuri la Sala LPS

– 10 echipe, 2 grupe a câte 5, joacă fiecare cu fiecare, sistem campionat, primele 4 se califică în sferturile de finală

– participante: GALACTIC BUZĂU, PETROLUL PLOIEŞTI, KINDER BRĂILA, LPS BUZĂU 1, LPS BUZĂU 2, VICTORIA TULCEA, LUCEAFĂRUL NOUA GENERAŢIE, METALUL BUZĂU, VIITORUL BUZĂU şi SCM GLORIA BUZĂU.

Trofeul “Buzăul Sportiv”, ediția a VII-a de iarnă, ediție aniversară ROMÂNIA 100, 7-9 decembrie 2018

Competiție organizată de AS FC Galactic Buzău în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și Consiliul Local Buzău, alături de Asociația Județeană de Fotbal Buzău, Liceul cu Program Sportiv “Iolanda Balaș Soter” și Consiliul Județean Buzău, cu sprijinul Buzăul Sportiv. Partener tehnic oficial: Decathlon România.

Vali Stan, ex-Zimbru Chișinău va acorda premiile celor mai buni fotbaliști

Valentin Stan, antrenorul celor de la Metalul Buzău va fi prezent la festivitatea de premiere, acolo unde va acorda trofeele celor mai buni jucători din cadrul celor două categorii de vârstă. Tehnicianul #EchipeiBuzoienilor a evoluat pentru formația din Republica Moldova în perioada 2005-2008 (44 meciuri, 1 gol), vreme de trei sezoane, reușind de două ori să devină vicecampion al principalei întreceri de peste Prut. Iată lista completă a oficialităților care vor acorda premiile în cadrul festivității programate duminică, pe terenul Galactic:

Constantin Toma, primarul mun. Buzău – primele trei locuri în cadrul ambelor categorii de vârstă. Cei aflați pe podium vor primi cupă, diplomă și medalii pentru toți componenții.

Ion Viorel, fost jucător al reprezentativei naționale a României, ex-component al FC Gloria Buzău, Oțelul Galați, Steaua București, Rapid București și Vfl Bochum (Germania) – va acorda titlul destinat celui mai tehnic jucător din cadrul ambelor categorii competiționale.

Adrian Petre, președinte AJF Buzău și vicepreședinte CJ Buzău – va înmâna trofeul golgheterilor celor două categorii de vârstă.

Andrei Pițigoi, manager Buzăul Sportiv – va înmâna premiile speciale destinate celor mai buni jucători în viziunea Buzăul Sportiv, din cadrul categoriei de vârstă 2007-2008.

Cezar Ionescu, fost arbitru Liga I – va înmâna diplomele și medaliile arbitrilor AJF Buzău, care au oficiat în cadrul competiției.

Iulian Dăniță, jucătorul buzoian cu cel mai mare număr de prezențe la echipele din străinătate (Chernomorets Novorossijsk – Rusia, Liga I; Metalist Harkov și Tavria Simferopol, Ucraina, Liga I; SV Sandhausen, Liga a III-a, Germania) – va acorda titlul acordat celui mai bun fotbalist din Republica Moldova.

George Vlad, director Palatul Copiiilor Buzău și consilier local – va acorda titlul acordat celui mai bun antrenor din Republica Moldova.

Ștefan Leu, fost portar FC Gloria Buzău – va acorda titlul de “Cel mai bun portar” în cadrul ambelor categorii de vârstă.

 *Toți participanții vor primi medalii de participare, indiferent de poziția finală în clasament.

Cezar Ionescu arbitrează finală la “2007-2008”

Unul dintre cei mai titrați arbitri de fotbal din Liga I, Cezar Georgian Ionescu va oficia semi-finalele și finala în cadrul categoriei de vârstă 2007-2008. În prezent arbitru de futsal și mini-fotbal, buzoianul va onora invitația organizatorilor de a împărți dreptatea în cadrul celei mai mari categorii de vârstă.

Atenție! Se cântă imnul!

Imnul național se va auzi înaintea finalei din cadrul categoriei de vârstă 2007-2008, acolo unde este angrenată și formația Zimbru Chișinău, cu două echipei. Momentul artistic va fi asigurat de către grupului vocal “Happy Kids”, coordonat de profesorul Oana Dobre la Palatul Copiiilor Buzău. Pe lângă imn, înaintea festivității de premiere, micuții care alcătuiesc colectivul Happy Kids vor interpreta o serie de colinde, specifice acestei perioade a anului. Pe această cale, organizatorii țin să-i aducă mulțumiri directorului de la Palatul Copiiilor Buzău, domnul George Vlad.

Buzăul promovat turistic

Cu sprijinul autorităților locale și județene, în mapele oferite participanților se vor regăsi o sumedenie de materiale informative, cu caracter de promovare turistică a județului nostru. Astfel, pe lângă documentele necesare participării în competiție, oaspeții din județ și din afara țării vor primi magneți, hărți, cărți, vederi, semne de carte și alte broșuri menite să răspândească valorile Buzăului.

Meci amical între Ion Viorel și prietenii vs. Echipa antrenorilor

Sâmbătă seară, după sfârșitul celei de-a doua zile a competiției, terenul Galactic din Buzău va găzdui un meci demonstrativ la care vor lua parte nume importante din fotbalul buzoian, care vor alcătui echipa Ion Viorel și prietenii. Adversară va fi selecționata tehnicienilor echipelor participante la cea de-a șaptea ediție a Trofeului “Buzăul Sportiv”.

download

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură