miercuri, 6 decembrie, 2023

Toate formațiile din Buzău, în același spectacol. Este vorba despre un proiect pentru care se caută sponsori pe Facebook

Toate formațiile din Buzău, în același spectacol. Este vorba despre un proiect pentru care se caută sponsori pe Facebook

Facebook
Twitter
Email
Liderul trupei buzoiene Undercover, Marian Ionescu ”Tahamata”, face un apel către buzoienii cu bani să sprijine organizarea unui spectacol care să aducă pe aceeași scenă toate trupele buzoiene ale momentului. Evenimentul ar putea avea loc în luna noiembrie, când pe scena de la Cafeneaua Artiștilor ar putea urca nu mai puțin de șase trupe care activează în acest moment la Buzău.

Marian Ionescu a postat un mesaj pe Facebook, prin care speră să găsească banii necesari realizării proiectului, mai ales că suma nu este atât de mare încât să nu poată fi strânsă în timpul rămas până la eveniment.
 
„Marturisesc că mi-a luat ceva timp să mă hotărăsc să postez acest mesaj, dar am zis că până la urmă merită să încerc. În a două parte a lunii noiembrie, intenţionez să organizez împreună cu prietenul Florin Artene (iniţiatorul proiectului) şi cu sprijinul Cafenelei Artiştilor, un spectacol care să reunească toate trupele ce activează în Buzău la această oră. Nu mai puţin de 6 la număr: Blue Motors, Undercover, Jasp, SG Project, Targets şi Simbol. De multă vreme nu au mai existat, în acelaşi moment, 6 formaţii în urbea Buzăului, motiv pentru care am zis că, ar merită să înregistrăm şi un DVD, care să se apropie cât mai mult de standardele actuale de imagine şi mai ales de sunet. Producţia acestui show, inclusiv a DVD-ului costă undeva în jurul cifrei de 7.500 lei. Am rugămintea, către cei care pot şi vor să sprijine, indiferent de mărimea ajutorului, acest demers, să îmi dea un semn”, scrie Marian Ionescu ”Tahamata” în postarea publicată pe pagina sa de Facebook.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.