Toamna asta ieși din tipare cu cele mai tari modele de încălțăminte!

De ceva vreme, femeile au spus „adio” săndăluțelor de vară cu panglici și toc și au trecut la încălțămintea pentru sezonul rece. Temperaturile din termometre confirmă faptul că vara este de mult uitată și că trebuie să te pregătești, ușor ușor, pentru iarnă.

Toamna este considerată cel mai inspirațional anotimp și este o adevărată muză pentru creatori. Nu degeaba cele mai frumoase colecții de încălțăminte apar în acest sezon. Cromatica, stilul și confortul sunt 3 caracteristici definitorii pentru o pereche de încălțăminte de toamnă cu care să îți completezi garderoba cu stil.

Dacă încă nu ai apucat să îți înnoiești garderoba cu încălțăminte care merge purtată toamna, ai aici câteva sugestii:

  1. Botine

Botinele sunt vedetele sezonului, deoarece sunt cel mai popular tip de încălțăminte pe care o poți purta în această perioadă. Fie că sunt botine elegante de damă, fie că sunt casual, ele se potrivesc oricărui tip de outfit și oferă un confort sporit picioarelor. Pentru femei, în special, este extrem de important ca atunci când este frig, picioarele lor să fie protejate. Frigul poate cauza o mulțime de probleme și de aceea este important să te îngrijești cât mai bine și să te asiguri că picioarele tale sunt încălzite permanent. Într-o pereche de botine îmblănite, nu vei avea niciun fel de problemă, deoarece materialul gros oferă o căldură sporită. Poți opta pentru botine de tip bocanci, extrem de practici și care pot fi purtați în fiecare zi, fie că mergi la birou sau ieși la o plimbare în parc.

  1. Tenișii

Dacă îți place să te îmbraci mai sport, atunci poți să optezi pentru o pereche de teniși care încă se mai potrivesc temperaturilor de afară. Orice femeie trebuie să aibă în garderoba ei măcar o pereche de teniși, deoarece există situații (de exemplu, dacă vrei să ieși la jogging) în care sunt absolut necesari. De asemenea, dacă vrei să ieși la o sesiune de shopping, ai nevoie de o încălțăminte comodă și nu atât de groasă, deci tenișii sunt, și în această situație, alegerea ideală. Dacă vrei să ieși din tipare, cumpără-ți o pereche de teniși cu talpa groasă și înaltă, extrem de populari în 2019. Îi poți găsi în culori dintre cele mai traznite, iar dacă și tu ești o persoană căreia îi place să iasă în evidență, atunci sunt perfecți pentru tine.

  1. Pantofi din piele

Toamna trebuie să renunți la încălțămintea din material textil și să porți pantofi din piele, care să reziste la temperaturi scăzute, ploi sau noroaie. Specialiștii recomandă pantofii de piele, deoarece materialul este unul de calitate, rezistent în timp, astfel că nu vei fi nevoită să înlocuiești pantofii după un sezon. Deși pot avea un preț mai mare, pantofii de piele sunt indispensabili oricărei femei și îți vor oferi garanția durabilității.

În concluzie, toamna reprezintă anotimpul în care poți să te joci din punct de vedere vestimentar. Cromatica, materialul, modelul de încălțăminte, toate pot crea un outfit de succes, care să exprime voie bună, calm și armonie, sentimentele care ar trebui să te caracterizeze în această perioadă frumoasă a anului.

Photo: Shutterstock.com

 

Fii Reporter