marți, 23 aprilie, 2024

Teren de sport acoperit, amenajat de un investitor privat la Şcoala „George Emil Palade” Buzău

Teren de sport acoperit, amenajat de un investitor privat la Şcoala „George Emil Palade” Buzău

Facebook
Twitter
Email

Şcoala „George Emil Palade” din municipiul Buzău va avea, în scurt timp, un teren de sport acoperit, în care elevii îşi vor desfăşura orele de sport. Consilierii municipali au dat undă verde proiectului de amenajare a unui teren de sport cu gazon sintetic acoperit de un balon presurizat care va fi făcut de un investitor privat. Proiectul a fost adoptat de Consiliul Local Municipal cu unanimitate de voturi. Societatea respectivă va investi bani şi în modernizarea sălii de sport a şcolii, în schimb firma urmând să-şi amortizeze investiţia din închirierea terenului după orele de program şi în zilele de week-end.

„Continuăm modernizarea bazelor sportive din şcoli, altele decât cele făcute de Primărie. Se oferă investitori privaţi ce doresc să facă investiţii pe aceste terenuri de sport şi în schimb să folosească aceste terenuri după orele de program şi în week-end. Elevii şcolii vor avea accesul gratuit în timpul orelor de sport şi la competiţii iar în afara acestora terenul va fi utilizat de investitor”, a declarat primarul Constantin Boşcodeală.

Terenul care urmează a fi construit în curtea Şcolii „George Emil Palade” va putea fi folosit de investitor pe o perioada de 15 ani, timp în care investiţia iniţială să poată fi amortizată.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton