Tablourile, un plus de stil pentru locuinta ta

Decorarea unei case, indiferent ca este una mica sau una ceva mai spatioasa, nu este terminata daca peretii camerelor sunt lasati goi. Pentru a da viata intregului ansamblu, este necesar sa alegi si cateva tablouri. Acestea confera personalitate unei incaperi, si o echilibreaza din punct de vedere stilistic.

Motive pentru care sa decorezi casa cu tablouri

Exista o multime de tablouri disponibile in magazine la momentul actual. Printre cele mai apreciate se numara si inovatoarele tablouri canvas care sunt pur si simplu minunate. Indiferent ca te gandesti la un cadou ideal sau pur si simplu la decorarea casei tale, nu ezita si alege acest gen de decoratiuni perete.

Unul dintre motivele pentru care trebuie sa decorezi casa cu tablouri este acela ca o suprafata mare de perete gol va creea intotdeauna un dezechilibru in armonia intregii incaperi. In plus, prezenta tablourilor in casa ta va repartiza atentia in diferite puncta ale incaperii. Culorile acestora, alese cu abilitate, vor pune in valoare tonurile dominante ale incaperii.

Alegerea acestor decoratiuni depinde atat de gustul si preferintele cumparatorului cat si de bugetul pe care acesta il are disponibil. Nu trebuie sa uiti ca in interioarele moderne si luminoase, trebuie folosit intotdeauna uleiuri, acuarele, si desene.

Fotografiile de familie nu au ce cauta pe pereti. Acestea se pastreaza intotdeauna in albume. Daca nu ai posibilitatea sa achizitionezi un tablou de valoare, atunci ideal ar fi sa te orientezi catre reproduceri de foarte buna calitate. Daca in schimb te atrag tablourile canvas, atunci intra pe bestcanvas.ro si comanda-ti tabloul preferat.

Tablouri canvas cu familia

Tablouri pe pereti. Idei si solutii

Chiar daca pare simplu sa asezi un tablou pe perete, lucrurile nu stau chiar asa. Inainte de toate, retine ca nu poti aseza un tablou sau mai multe la intamplare. Asta va face ca in camera respectiva sa existe un dezechilibru. Tablourile de pe perete trebuie sa fie intr-o stransa corespondenta cu restul pieselor de mobilier.

Un tablou nu se aseaza niciodata in centrul unui perete. Acesta se va pune in dreptul mobilierului sau pe un spatiu care trebuie decorat. Mai mult decat, atat, centrul tabloului trebuie sa fie la inaltimea privirii. De asemenea, este important de retinut faptul ca picturile in ulei nu se vor tine niciodata sub sticla.

Este adevarat ca sticla protejeaza obiectele de praf si lumina, dar picturile in ulei nu necesita aceasta protectie pentru ca nici lumina si nici praful nu le poate degrada. Unii oameni pun un foarte mare accent pe rama tablourilor. Ei bine, ceea ce tu trebuie sa faci este sa pui accent pe pictura. Daca aceasta este una de calitate si foarte captivanta, nimeni nu va observa rama.

O rama simpla intr-o culoare naturala si discreta este cea mai potrivita in acest caz. Intretinerea picturilor in ulei este una foarte simpla. De fapt, indiferent de genul de tablou pe care il alegi, iti va fi foarte usor sa il intretii. Tablourile pur si simplu transforma o locuinta sobra intr-una vesela, calduroasa, si primitoare. De aceea, trebuie sa le ai si tu in locuinta ta.

Daca doriti un tablou canvas personalizat accesati urmatorul link.

 

 

Fii Reporter