miercuri, 22 mai, 2024

Tabără gratuită de orientare turistică la Arbănaşi. Află cum te poți înscrie!

Tabără gratuită de orientare turistică la Arbănaşi. Află cum te poți înscrie!

Facebook
Twitter
Email

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău organizează, în perioada 4 – 10 august, tabăra naţională “Busola de aur” în Centrul de agrement Arbănaşi. Tabăra este gratuită și are ca temă orientarea turistică. Cei interesați se pot înscrie până pe data de 26 iulie. Documente necesare pentru înscriere:

– act de identitate (CI) – copie;

– formular tip de înscriere;

– curriculum vitae;

– dovezi privind participarea la alte acţiuni cu aceeaşi tematică: diplome, certificate, adeverinte, contracte de voluntariat, declarații – în copie.


Condiţii de participare:

– sa fie elevi/tineri cuprinşi într-o formă de învăţământ;

– vârsta: 14-35 ani;

– sa fie cetăţeni români, cu domiciliul în România;

– sa fie apţi din punct de vedere medical.

 

Documentele de înscriere se depun la sediul DJST Buzău – Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”– str. Mesteacănului nr. 20 sau se trimit „scanate” pe adresa de email : tineretbz@yahoo.com , până pe data de 26 iulie. Responsabil: insp. Carmen Sava – tel/fax: 0238/717953; 0757033029.

Candidaţii vor fi admişi în urma selecţiei în limita locurilor disponibile. Vor fi selectaţi doar candidaţii care cumulează minimum 50 de puncte, conform grilei de punctare. Rezultatele selecţiei care va stabili participanţii la tabăra naţională vor fi postate pe site-ul DJST Buzău, până pe data de 31 iulie 2013.

Vor fi informaţi în legătură cu participarea numai candidaţii admişi iar în cazul în care un beneficiar selectat îşi anunţă intenţia de a renunţa să participe, acesta va fi înlocuit cu un alt beneficiar selectat, aflat pe listele de rezervă.

Masa şi cazarea participanţilor va fi asigurată de către DJST Buzău, în cadrul Centrului de agrement Arbănaşi, iar transportul va fi asigurat de către participanţi. Sosirea participanţilor în prima zi de tabără – 4 august – se va face până la ora 18:30 iar plecarea va fi pe data de 10 august, după masa de prânz.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.