joi, 22 februarie, 2024

Sute de motocicliști din toată țara își dau întâlnire, în weekend, la Buzău

Sute de motocicliști din toată țara își dau întâlnire, în weekend, la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Sute de motociclişti din toată ţara îşi vor da întâlnire la Buzău, în acest week-end, cu ocazia celei de-a patra întruniri anuale organizate de clubul buzoian „Seawolves”. Timp de trei zile, vor avea loc concerte rock, concursuri, dar și o paradă a motocicletelor pe străzile orașului. În perioada 2 – 4 august, Parcul Tineretului din Buzău va deveni cartierul general al sute de motocicliştilor veniţi din toate colţurile ţării. Asta pentru că aici se va desfăşura „Seawolves Bike Fest”, eveniment ajuns la ediţia a IV-a. Ca şi anul trecut, maestrul de ceremonii al evenimentului va fi Cristian Hrubaru, de la emisiunea Cronica Cârcotaşilor.

În cele trei zile, se va organiza o paradă a motocicletelor pe străzile municipiului Buzău, iar la terasa Atlantis, în fiecare seară, se vor organiza concerte rock. Vor susţine recitaluri formaţiile Trooper, Bucovina, The Rock, S.G. Project, 2 Minutes Hate şi For the Living.

Fiecare participant la eveniment trebuie să plătească 30 de lei pentru a avea acces la toate activităţile organizate pe parcursul celor trei zile. De asemenea, pentru cei care vor dori să participe doar la concertele ce vor avea loc seara la terasa Atlantis, preţul biletelor este de 15 lei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.