sâmbătă, 23 septembrie, 2023

Supărat pe autorităţi? Angajează-l pe cel mai mare reclamagiu din România. Este licenţiat în drept dar nu-l vrea nimeni

Supărat pe autorităţi? Angajează-l pe cel mai mare reclamagiu din România. Este licenţiat în drept dar nu-l vrea nimeni

Facebook
Twitter
Email

Spaima funcţionarilor publici din România a ajuns licenţiat în drept. După un război de uzură cu autorităţile, omul care le-a potopit în ultimii 10 ani cu peste 1500 de reclamaţii, Nicolae Socoleanu, este declarat de experţi drept campionul de Guiness Book al petiţionarilor. Deşi  îşi caută un loc de muncă de mai bine de un an, şansele sale de reuşită sunt minime, pentru că nimeni nu vrea să-şi dea foc la valiză, cu un angajat având o astfel de celebritate. Cu toate acestea, Socoleanu are o experienţă impresionantă în instanţele de judecată, care îi poate face invidioşi chiar şi pe cei mai bătrâni jurişti din Buzău.

“Am curaj să concurez cu orice jurist sau avocat, cunosc toate procedurile şi toate legile în cele mai mici amănunte. Cu toate acestea îmi este greu să mă angajez undeva“, a declarat Socoleanu.

Supărat pe sistem în urmă cu 15 ani, în urma nesoluţionării favorabile a unei cereri depuse de către sora sa, Niculae a „luat viaţa în piept” şi a pornit o adevărată campanie împotriva neregulilor din zona administrativă.

3

Pentru a lupta eficient cu „hidra” sistemului, “Omul Reclamaţie” a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Spiru Haret.

Ca să verifice bunul mers al activitaţii administrative, Socoleanu îşi începe periplul dis de dimineaţă pe la mai toate instituţiile din Buzău. Până acum a luat în vizor, directori de instituţii locale, politicieni şi chiar dentişti.

Regula aplicată de Socoleanu este foarte simplă: o grimasă aruncată de un funcţionar stresat, o lucrarea proastă sau un document oficial nepredat în timp util şi… pac cu reclamaţia la Tribunal. 

“Omul Reclamaţie” spune că nu a fost ajutat de nimeni în demersurile sale. „Toate acţiunile juridice mi le-am făcut singur, n-am avut nevoie de avocat, pentru că sunt autodidact şi am învăţat din cărţile de specialitate”, adaugă Socoleanu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.