Ștrandul din Parcul Tineretului se deschide sâmbătă

Sâmbătă, ştrandul din Parcul Tineretului îşi va deschide porţile. Anul acesta, preţul unui bilet de intrare la ştrand este aproape de două ori mai mare decât sezonul trecut, în schimb, tarifele pentru închirierea terenurilor de sport rămân neschimbate. Ştrandul tineretului îşi va deschide porţile sâmbătă, de la ora 10, în prezenţa primarului Constantin Boşcodeală şi a unor consilieri locali. În această perioadă, se lucrează de zor la vopsitul bazinului şi la amenajarea întregii baze de agrement.

Administratorii Parcului Tineretului din municipiul Buzău au decis să majoreze, în acest sezon, preţul biletului de intrare la ştrand. Astfel, adulţii vor plăti 5 lei în loc de 3 lei, cât era preţul unui bilet anul trecut, iar copiii, 2 lei în loc de 1 leu.

Pentru închirierea terenurilor de sport, preţurile rămân ca cele de anul trecut. Pentru închirierea unei hidrobiciclete, doritorii vor plăti 10 lei pentru o oră de plimbare pe lacul din parc, în timp ce pentru închirierea unui teren de fotbal pe gazon se plăteşte 40 de lei/oră. 20 lei/oră costă închirierea unui teren de handbal iar 2 lei/oră închirerea unei mese de ping-pong.

Fii Reporter
Loading...
DISTRIBUIȚI