miercuri, 21 februarie, 2024

Stejarul Buzău, la primul meci din returul Ligii a doua la rugby

Stejarul Buzău, la primul meci din returul Ligii a doua la rugby

Facebook
Twitter
Email
După o pauză de aproape trei luni, Divizia Națională de Seniori – a doua competiție valorică a țării la rugby – programează o nouă etapă. Stejarul Buzău va evolua pe teren propriu, sâmbătă dimineață, împotriva formației CSUV Arad. 

Formația Stejarul Buzău va relua campionatul Diviziei Naţionale de Seniori cu un meci împotriva celor de la CSUAV Arad, contând pentru etapa a 12-a. Partida va avea loc sâmbătă dimineaţă, de la ora 10, pe stadionul „Șerban Ghica” din Parcul Tineretului. Intrarea la meciul Stejarului este liberă, așa că sunt așteptați la stadion cât mai mulți buzoieni iubitori de rugby.
 
Înaintea acestui joc, cele două echipe împart ultimele două locuri din clasament, cu acelaşi număr de puncte, 4.
Tot sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul 12, se mai dispută partidele CSM U23 Bucureşti – CS Știința Petroșani și Rugby Club Bârlad – CS Năvodari.
 
Lideră în Divizia Națională de Seniori este CSM U23 Bucureşti, cu 47 de puncte, adică 10 victorii în tot atâtea partide.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.