miercuri, 31 mai, 2023

Stadionul ”Gloria” din Buzău, noua ”casă” a vicecampioanei FCSB, în luna octombrie

Stadionul ”Gloria” din Buzău, noua ”casă” a vicecampioanei FCSB, în luna octombrie

Facebook
Twitter
Email

FCSB va disputa următoarele meciuri de pe teren propriu, cu CS Mioveni și FC Argeș, la Buzău, pe stadionul Gloria. Măsura a fost luată deoarece Arena Naţională vă găzdui în această lună evenimentul The International, o competiţie online de Dota 2, cel mai mare turneu de jocuri electronice.

Prima partidă de campionat care se va juca pe stadionul din parcul Crâng este FCSB – CS Mioveni, contând pentru etapa a XII-a şi programată sâmbătă, 16 octombrie, cu începere de la ora 20.30.

A doua partidă disputată la Buzău va fi cu FC Argeș, pe 30 octombrie.

În viitor, clubul lui Gigi Becali ar putea beneficia de condiţiile unui stadion modern în Buzău, oraş aflat la aproximativ 100 de kilometri de Bucureşti.

Autorităţile din Buzău şi-au manifestat intenţia de a construi un nou stadion, iar FCSB ar putea disputa partide acolo, în următorii ani, când va rămâne fără soluţii în Bucureşti.

În schimb, antrenorul Edi Iordănescu a recunoscut că şi-ar dori să revină în Ghencea, pentru a juca meciurile cu FCSB.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,