Spectacolul anului, la Buzău. Loredana ajunge, miercuri, la Sala Sporturilor, cu turneul ”Sentimente”

© FOTO: Petru Ivu

Loredana Groza va susține un concert de peste două ore, miercuri seară, la Sala Sporturilor din Buzău. Spectacolul va începe la ora 19.30 și face parte din turneul național „Sentimente” desfășurat în zece orașe din țară. Au fost vândute deja peste o mie de bilete.

Spectacolele din cadrul turneului national ”Sentimente” sunt replici ale concertului de la Sala Palatul, din toamna anului trecut, care s-a bucurat de un real succes.

Construit pe șapte segmente, fiecare cu emoția, povestea și parfumul său, ”Sentimente” îi poartă pe pe spectatori prin viața și activitatea Loredanei, de la speranța și inocența copilăriei, până la recunoștința dragostei, trecând prin nostalgie, dor, bucurie.

© FOTO: Petru Ivu
© FOTO: Petru Ivu

Cu o desfășurare impresionantă de forțe și tehnologie, cu coregrafii spectaculoase și hit-uri care trec de la cântece ale copilăriei la ritmurile autentice lăutaresti, trecând prin farmecul și spectaculozitatea musical-ului, Loredana creează un spectacol multisenzorial care vorbește despre diversitate, curaj, autenticitate și nevoia de a-ți găsi puterea în mijlocul familiei.

Pentru concertul de la Buzău s-au vândut deja peste o mie de bilete însă organizatorii se așteaptă ca numărul celor care doresc să o vadă pe Loredana în concert să crească până miercuri la ora începerii spectacolului.

Biletele se găsesc la Magazinele Hi-Hii, de pe Cuza-Vodă și din Aurora Mall sau pot fi comandate la numărul de telefon 0723.429.264. Prețurile sunt cuprinse între 40 și 150 de lei, în funcție de categorie:

VIP 150 lei
Cat. I 100 lei
Cat. II 80 lei
Cat. III 60 lei
Cat. IV 40 lei

Fii Reporter