joi, 29 februarie, 2024

Revelion 2017, în Piața Dacia. Află cine va cânta pentru buzoieni, în noaptea dintre ani

Revelion 2017, în Piața Dacia. Află cine va cânta pentru buzoieni, în noaptea dintre ani

Facebook
Twitter
Email

Buzoienii care vor alege să petreacă Revelionul 2017 în centrul orașului vor avea parte de multe surprize dar și de un impresionant foc de artificii. La Buzău, trecerea în noul an va fi marcată printr-un spectacol de cel puţin cinci ore, care va începe la ora 20.00.

Show-ul va fi susţinut, în mare parte, de trupe şi solişti din Buzău, precum Nemuritorii, Kronos, George Mitrea, Nina Stamate, Mirela Ursache, Teodora Bîrsan, Sabin Lupu, Andrada, Chihlimbar, Atena Bratosin, Gabriela Bolocan, Diana Ioniţă, Ion Băicuş, Iulia Papazisu, Loredana Mănescu şi Alina Mihai. Pe afişul evenimentului apar şi artişti consacraţi la nivel naţional: Proconsul, Elena Merişoreanu, Raluka şi Vano-Tek și Georgian.

În noaptea de Revelion, buzoienii care ştiu să patineze vor putea trece în noul an, direct pe gheaţă, pentru că patinoarul va rămâne deschis până la sfârşitul lui ianuarie, anul viitor. De altfel, de ieri, Platoul Dacia este eliberat de căsuțe. Vor mai rămâne funcţionale pentru noaptea de Revelion doar chioşcurile cu băuturi calde şi produse alimentare.

Și la Râmnicu Sărat va fi spectacol în noaptea dintre ani, în piaţa din faţa Primăriei. Va începe la ora 23.00 iar pe afiș sunt, printre alții, Raluka şi Dragoş Anghel, râmniceanul care s-a făcut cunoscut la Vocea României.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.