miercuri, 19 iunie, 2024

RAM Buzău a anunţat termenul limită pentru depunerea cererilor de debranşare

RAM Buzău a anunţat termenul limită pentru depunerea cererilor de debranşare

Facebook
Twitter
Email

RAM Buzău anunţă că termenul limită pentru depunerea cererilor de eliberare a avizului pentru deconectarea sau debranşarea de la sistemul centralizat de termoficare este 13 septembrie. Având în vedere că termenul prevăzut de lege pentru soluţionarea fiecărui dosar depus la registratura regiei este de 30 zile, RAM Buzău a luat această măsură de sistare a depunerilor cererilor de eliberare aviz pentru deconectare /debranşare de la sistemul centralizat de termoficare pe 13 septembrie pentru că rezoluţia pentru fiecare caz în parte urmează a fi dată până pe 13 octombrie.

După data de 13 septembrie se mai primesc doar completări la dosar, completări solicitate de către reprezentanţii regiei autorizaţi să analizeze şi să aprobe dosarele consumatorilor care solicită deconectarea sau debranşarea de la sistemul centralizat de termoficare.

Probele la rece a instalaţiilor de încălzire centralizată în vederea pregătirii sezonului de iarnă 2013 – 2014 vor începe în data de 16 septembrie 2013.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.