Puștii din cartierele Buzăului, chemați de poliție la o întrecere sportivă

Poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor organiza, şi în această vară, „Cupa cartierelor”. Ajunsă la ediția a IX-a, competiția de minifotbal se adresează copiilor și tinerilor din municipiul Buzău. Cei care doresc să participe la acest turneu se pot înscrie până pe data de 7 iulie, la sediul Poliției municipiului Buzău.

Turneul de minifotbal se va desfășura în perioada 10 – 28 iulie.

Copiii și tinerii din municipiul Buzău au ocazia să participe, în această vară, la un campionat de minifotbal. Este vorba de competiţia „Cupa cartierelor”, organizată de Poliția municipiului Buzău, care se va desfăşura în perioada 10 – 28 iulie, pe trei categorii de vârstă – „până la 16 ani”, „între 16 şi 20 ani” şi „mai mari de 20 de ani”.

Meciurile din faza grupelor se vor juca pe arena „Cornel Negoescu” iar partidele din fazele finale vor fi găzduite de stadionul Gloria.

Înscrierile echipelor la „Cupa cartierelor” se fac la sediul Poliției Municipale Buzău – Biroul Poliției de Proximitate, până pe data de 7 iulie, dată când va avea loc și tragerea la sorți a competiției.

„Cupa cartierelor” la minifotbal este organizată de Poliția municipiului Buzău, în parteneriat cu ACS „Metalul” Buzău și Consiliul Județean Buzău.

Componenții echipelor care termină pe primul loc la cele trei categorii de vârstă vor primi din partea organizatorilor cupe, diplome și premii constând în seturi de echipament sportiv.

Fii Reporter