sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Proiecţii 3D la Cinematograful „Dacia”. Vezi ce filme rulează în acest weekend!

Proiecţii 3D la Cinematograful „Dacia”. Vezi ce filme rulează în acest weekend!

Facebook
Twitter
Email

Începând de astăzi, Cinematograful „Dacia” se redeschide. Şi nu oricum, ci cu proiecţii 3D. Echipamentul de proiecţie a fost înlocuit cu unul performant, care are posibilitatea de a reda filme 3D la cele mai înalte standarde. Cinematograful „Dacia” va fi deschis, începând de vineri, în fiecare zi a săptămânii şi va difuza doar filme noi. În cursul săptămânii, vor fi câte trei proiecţii iar în weekend, sunt programate cinci spectacole pe zi, atât sâmbăta cât şi duminica.

Mai mult, în zilele de sâmbătă şi duminică vor fi programate filme pentru copii. Noul cinematograf se va deschide pentru public astăzi, de la ora 21.00, când va rula “Star Trek – Into Darkness”.

În weekend, cinefilii buzoieni vor putea urmări producţia “The Croods”, de la orele 11.00 şi 13.00, iar de la orele 15.00, 18.00 şi 21.00 va rula “Star Trek – Into Darkness”.

În incinta cinematografului a fost amenajat şi un spaţiu comercial, unde vor fi servite băuturi răcoritoare sau popcorn. Preţul unui bilet la film va fi de 15 lei iar spectatorii vor primi la intrarea în sală ochelari speciali.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton