joi, 29 februarie, 2024

Proconsul și Elena Merișoreanu, pe afișul spectacolului de Revelion din centrul Buzăului. Și la Râmnic va fi o petrecere în aer liber

Proconsul și Elena Merișoreanu, pe afișul spectacolului de Revelion din centrul Buzăului. Și la Râmnic va fi o petrecere în aer liber

Facebook
Twitter
Email

Primăriile municipiilor Buzău și Râmnicu Sărat vor organiza petreceri în aer liber de Revelion. Spectacolul din Piața Dacia va fi susținut de artiști buzoieni dar și interpreți cunoscuți la nivel național. Raluka va avea recitaluri atât la Buzău, cât și la Râmnic.

La Buzău, trecerea în noul an, va fi marcat printr-un spectacol de cel puțin cinci core, care va începe la ora 20.00. Spectacolul va fi susținut, în mare parte, de trupe și soliști din Buzău, precum Nemuritorii, Kronos, George Mitrea, Nina Stamate, Mirela Ursache, Teodora Bîrsan, Sabin Lupu, Andrada, Chihlimbar, Atena Bratosin, Gabriela Bolocan, Diana Ioniță, Ion Băicuș, Iulia Papazisu, Loredana Mănescu, Alina Mihai.

Evenimentul va avea pe afiși și numele unor artiști consacrati la nivel național cum ar fi trupa Proconsul, Elena Merișoreanu, Raluka, Vano-Tek, și alții. Spectacolul va fi asigurat din punct de vedere tehnic cu instalații profesionale de sunet, de 30.000 W, și de lumini exterior.

Și râmnicenii au ocazia să petreacă în centrul orașului, la cumpăna dintre ani. Vedetele spectacolului care va avea loc începând cu ora 23.00, în piața dinfața Primăriei, sunt Raluka și Dragoș Anghel, râmniceanul care a uimit o țară întreagă prin prestația sa de la Vocea României.

Ambele spectacole vor fi întrerupte, la miezul nopții, de focuri de artificii.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.