sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Primăria Buzău va oferi asistaţilor social o masă bogată de Anul Nou

Primăria Buzău va oferi asistaţilor social o masă bogată de Anul Nou

Facebook
Twitter
Email

Buzoienii fără posibilităţi materiale, care au nevoie de ajutorul comunităţii pentru a supravieţui, vor avea ce pune pe masă la trecerea în noul an. Ei vor primi, şi în acest an, la Cantina de Ajutor Social a municipiului Buzău, un pachet consistent cu alimente care să le ajungă pentru cinci zile. Carne de porc, carne de pasăre, salam, conserve de carne de porc şi peşte, brânză topită, cozonac, ciocolată, suc: acesta este meniul de care se vor bucura sute de beneficiari ai Cantinei sociale din oraşul Buzău, în perioada Anului nou. Un asistat are dreptul la un meniu de 10 lei, pe zi, de la Cantina de Ajutor Social a Primăriei, însă în perioada sărbătorilor, alimentele sunt suplimentate faţă de o lună obişnuită din an. 98 de lei este valoarea pachetului pe care îl va primi fiecare asistat social. În această perioadă, sunt înregistraţi în evidenţele Catinei de ajutor social a Primăriei Buzău aproximativ 300 de beneficiari. Pentru a-şi primi pachetele de Anul Nou, sărmanii oraşului Buzău care încă nu au intrat în posesia pachetelor sunt aşteptaţi la Cantina de ajutor social şi în zilele de 30 şi 31 decembrie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton