Prima ediție a ”Buzău Fest” începe cu o defilare de torțe pe bulevardele orașului

Consiliul Județean Buzău organizează, în weekend, prima ediție a ”Buzău Fest”, sărbătoare dedicată tuturor locuitorilor județului. Desfășurată pe durata a trei zile, sărbătoarea va cuprinde defilări cu torțe, reproduceri după luptele daco-romane, ateliere de creație, transport cu autocarul decapotabil, crosuri și concerte de musică ușoară și folclorică.

Cea dintâi activitate din calendarul ”Buzău Fest” va avea loc vineri seară. La ora 21.00, trupe ale Gărzii Apulum/Alba Iulia, Terra Dacica Aeterna/Cluj-Napoca și Geto-dacilor din Moldova/Iași vor defila cu torțe pe traseul: Catedrala Episcopală ”Înălțarea Domnului” – Bulevardul Unirii – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Muzeul Județean Buzău.

Programul ”Buzău Fest” mai cuprinde două zile de distracție în stațiunea Sărata Monteoru. Buzoieni de toate vârstele sunt invitați să ia parte la activitățile desfășurate aici. Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Consiliul Județean pune la dispoziție un autocar decapotabil, care va face curse între Buzău și Monteoru, cu plecare din fața Parcului Crâng.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI