luni, 11 decembrie, 2023

Președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, ofițer de stare civilă în ziua de Dragobete

Președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, ofițer de stare civilă în ziua de Dragobete

Facebook
Twitter
Email

Zeci de cupluri s-au căsătorit pentru o zi, vineri seara, în foaierul Teatrului ”George Ciprian”, în cadrul manifestărilor organizate de Consiliul Județean cu ocazia zilei de Dragobete. Căsătoriile de ocazie au fost oficiate de președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

Preşedintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a sărbătorit Dragobetele la Teatrul ”George Ciprian” alături de oameni speciali. După vizionarea piesei „Magnolii si cianură”, zeci de cupluri s-au căsătorit pentru o zi ori şi-au reînnoit jurămintele în faţa ofiţerului stării civile care a fost preşedintele CJ Buzău.

Într-o atmosfera elegantă și relaxată, președintele Consiliului Judeţean a felicitat cuplurile care s-au căsătorit pentru o zi și a oferit cadouri celor care şi-au sărbătorit căsătoria chiar în ziua de Dragobete.

După ce le-au fost înmânate Certificatele de Căsătorie și câte o cutie de bomboane, mirii de ocazie au avut ocazia să se fotografieze la „Poarta lui Dragobete”, prilej pe care nu a pierdut-o nici președintele CJ, Petre Emanoil Neagu care s-a fotografiat alături de actrița Carmen Tănase dar și alături de alte persoane care au solicitadorit acest lucru.

Preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu a postat pe pagina personală de Facebook mai multe fotografii, alături de un comentariu scurt: „În această seară, am sărbătorit #iubirea la Teatrul George Ciprian! La multi ani, de #Dragobete!”

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.