Președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, agent de promovare la un târg de turism din Republica Moldova

Încercări ale reprezentanților Consiliului Județean de a atrage turiști în Buzău. O delegație județului, condusă de președintele Petre Emanoil Neagu, se află în aceste zile la Expoziția Internațională de turism, agrement şi industrie hotelieră care are loc la Chișinău, în Republica Moldova.

Consiliul Județean Buzău promovează alături de alte 21 de firme și consilii județene din țară care se regăsesc în standul României obiectivele turistice din județ precum stațiunea balneoclimaterică Sărata Monteoru, rezervația naturală Vulcanii Noroioși, Geoparcul Ținutul Buzăului, Muzeul Chihlimbarului de la Colți și produsele tradiționale buzoiene precum vinul de pietroasele Cârnații de Pleșcoi și Covrigii de Buzău.

”Consiliul Județean Buzău participă, la invitația Ministerului Turismului, la Târgul Internațional de Turism de la Chișinau, unde promovăm destinațiile turistice din Judeșul Buzău, precum și buy adderall produsele tradiționale buzoiene. Ne bucurăm că, încă din prima zi a târgului, standul Consiliului Județean Buzău a fost vizitat de un număr mare de participanți”, a scris Petre Emanoil Neagu pe Facebook.

Târgul Internațional de Turism de la Chișinău „Tourism. Leisure. Hotels” are loc în perioada 06-09 aprilie 2017. Este cea mai importantă manifestare internațională specializată din Republica Moldova care prezintă https://health-e-child.org/buy-modalert-online/ toate segmentele industriei turistice, inclusiv ofertele agențiilor de turism din Moldova și de peste hotare, ale companiilor aeriene, ale administrațiilor centrale și locale buy xanax online care au în gestiunea lor activități turistice, a complexelor hoteliere și balneare, a companiilor de transport.

Fii Reporter
Loading...
DISTRIBUIȚI