sâmbătă, 15 iunie, 2024

Polițiștii, pompierii și jandarmii buzoieni sărbătoresc 1 Iunie printre copii

Polițiștii, pompierii și jandarmii buzoieni sărbătoresc 1 Iunie printre copii

Facebook
Twitter
Email

Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog îi invită pe copii la un eveniment plin de surprize.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, pe 1 iunie, copiii, părinții și bunicii deopotrivă sunt așteptați la Complexul Muzeal I.C. Brătianu, pentru a descoperi activități interactive și demonstrative pregătite de instituțiile din structura MAI.

Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 și 13:00 și va oferi o gamă variată de surprize pentru toate vârstele, transmit IPJ și IJJ Buzău.

Iată ce puteți descoperi:

– Echipamente și tehnici speciale: veți putea vedea echipamentele și tehnica utilizate de lucrătorii din subunitățile de intervenție și acțiuni speciale.

– Jandarmii montani: vor fi prezentate materialele utilizate de aceștia, alături de sfaturi utile pentru iubitorii de natură.

– Întâlniri cu animalele de serviciu: o oportunitate de a cunoaște animalele de serviciu ale jandarmilor, polițiștilor și pompierilor din Buzău.

– Educație rutieră și prim ajutor: activități educative, inclusiv un laborator de educație rutieră și demonstrații ale tehnicilor de acordare a primului ajutor.

– Activități interactive: jocuri și exerciții care să învețe participanții despre comportamentul adecvat în societate și efectele consumului de alcool și droguri, simulate cu ajutorul unor ochelari speciali.

– Activități sportive și ateliere: sesiuni sportive și ateliere tematice organizate de colegii noștri din structurile de intervenție.

Evenimentul promite să fie unul educativ și distractiv, oferind participanților oportunitatea de a învăța și de a se bucura de activități diverse într-un mediu sigur și prietenos.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.