sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Peste o sută de amenzi, acordate de polițiști în week-end șoferilor care au oprit sau au staționat neregulamentar

Peste o sută de amenzi, acordate de polițiști în week-end șoferilor care au oprit sau au staționat neregulamentar

Facebook
Twitter
Email

În acest week-end, poliţiştii  buzoieni au aplicat 111 sancţiuni contravenţionale în cadrul acţiunilor desfăşurate la sfârşit de săptămână, pe raza municipiului Buzău, pentru combaterea opririlor şi staţionărilor neregulamentare. Poliţia municipiului Buzău a iniţiat o serie de acțiuni pentru sancționarea opririlor şi staţionărilor neregulamentare, inclusiv a staţionării autoturismelor expuse spre vânzare pe domeniul public.

La activităţile desfăşurate zilnic sunt angrenaţi atât poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, cât şi poliţişti locali din cadrul Serviciului Disciplină Rutieră.

Astfel, în cadrul activităţilor executate pe această linie în perioada 7 – 11 noiembrie a.c., au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale, dintre care 49 la H.C.L. nr. 18/2008, 53 pentru opriri şi staţionări neregulamentare, iar 9 pentru ale abateri constatate la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 14870 de lei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton