miercuri, 19 iunie, 2024

O fetiță a murit după ce a căzut un televizor pe ea

O fetiță a murit după ce a căzut un televizor pe ea

Facebook
Twitter
Email

O fetiță de numai doi ani, dintr-o familie de romi din Râmnicu Sărat, a murit luni seară după ce a căzut un televizor pe ea. Rudele micuței au făcut scandal în curtea Spitalului Municipal, acuzând personalul medical că nu a făcut tot posibilul să-i salveze viața.

Victima a fost adusă în stare gravă, la Spitalul Municipal, luni seara în jurul orei 21.00. Micuța era deja în comă, după ce a suferit un accident la domiciliu. Potrivit rudelor sale, un televizor ar fi căzut peste ea. Personalul medical a depus eforturi mari pentru a-i salva viața, însă fetița și-a dat ultima suflare în brațele medicilor.

Vestea morții fetiței a provocat durere printre rudele de etnie romă. Zeci de persoane au venit la spital în toiul nopții, iar unele dintre ele au devenit agresive cu personalul medical. Din acest motiv, conducerea spitalului a solicitat intervenția forțelor de ordine.

În urma necropsiei, medicii legiști vor stabili cauzele exacte care au dus la decesul micuței.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.