miercuri, 22 mai, 2024

O femeie, lovită de maşină în timp ce încerca să traverseze strada Transilvaniei prin loc nepermis

O femeie, lovită de maşină în timp ce încerca să traverseze strada Transilvaniei prin loc nepermis

Facebook
Twitter
Email

O femeie din Buzău a ajuns ieri la spital după ce a fost accidentată de o maşină. Bătrâna a încercat să traverseze strada Transilvaniei, prin loc nepermis, şi a fost izbită în plin de o maşină condusă de o tânără din judeţul Prahova. Accidentul rutier s-a produs marţi după-amiază, pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău. O femeie în vârstă de 67 de ani a încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi a fost acroşată de un autoturism condus de o tânără de 33 de ani din Prahova. Bătrâna a fost izbită în plin de maşină şi aruncată pe asfalt.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă, cu politraumatism şi se află sub supravegherea medicilor.

Deşi nu consumase băuturi alcoolice şi practic nu se face vinovată de producerea accidentului, totuşi, pe numele şoferiţei s-a întocmit dosar penal pentru vătămare coroporală din culpă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.