joi, 18 aprilie, 2024

Nu uita de promovarea cu ajutorul cărților de vizită! Află la cine trebuie să apelezi

Nu uita de promovarea cu ajutorul cărților de vizită! Află la cine trebuie să apelezi

Facebook
Twitter
Email

Promovarea unei afaceri se poate face pe mai multe planuri și prin mai multe mijloace. Așa cum promovarea online se realizează cu ajutorul unui website funcțional și bine optimizat, promovarea directă în cadrul unui mediu de afaceri se poate realiza eficient cu ajutorul unor cărți de vizită de cea mai înaltă calitate.

Cartea de vizita, bucata de cartonaș în care sunt trecute date esențiale despre tine și afacerea ta, are o importanță nebănuită pentru imaginea firmei tale. O carte de vizită nu este un simplu mijloc de prezentare, ci și un mijloc de promovare. Cum ai putea să promovezi o imagine favorabilă, dacă modelele tale de cărți de vizită sunt de o calitate inferioară? Pentru a beneficia de prestigiu și de o promovare excelentă, alege cărți de vizită realizate de profesioniști. Dacă nu crezi că asta te-ar ajuta foarte mult, întreabă-I pe cei care fac deja lucrul acesta și te vei convinge.

Pentru o promovare rapidă la întâlniri, conferințe, workshop-uri, seminarii, training-uri sau orice fel de evenimente de afaceri, nu uita să inmanezi cartea ta de vizită. Dar pentru a beneficia de o imagine favorabilă oriunde te-ai duce și oricui ai prezenta-o, cartea ta de vizită trebuie să fie de o calitate superioară.

Cărtile de vizită sunt simplu de realizat, nu sunt costisitoare și se pot aplica o mulțime de efecte vizuale pentru a le face mai atractive. Pe o carte de vizită poți trece date de contact, date despre funcția deținută, despre afacere, spațiul disponibil este suficient pentru transmiterea informațiilor esențiale care ar putea fi utile pentru un eventual client sau partener de afaceri. Nu se recomandă ca pe cartea de vizită să fie trecute foarte multe informații, cartea ta de vizita nu este un flyer. Textul cărții de vizită trebuie să fie unul lizibil, dar nu unul banal, ușor de citit, iar imaginile de o bună calitate.

Fii expresiv, transmite mesajul tău prin intermediul cărților de vizită, fără a spune un cuvânt. Dar dacă vrei să ai succes cu ele trebuie să apelezi la o tipografie care oferă calitate. Profesioniștii în domeniul realizării cărților de vizită cunosc regulile esențiale ale realizării unor cărți de vizită de un înalt profesionalism. Alături de echipamente tehnologice de ultimă oră, profesioniștii au și un personal calificat și cu experiență în domeniu, a cărui responsabilitate este să ofere clientului produse de care să fie pe deplin multumiț.

Iar pe acești profesioniști îi găsiți la Flyeralarm, tipografia online cu renume în Europa. Prezenți la Sibiu din 2015 îi recomandă seriozitatea și calitatea cu care își tratează clienții. Flyeralarm susține cu tărie că o prezentare profesionistă compusă din carti de vizita, coli cu antet sau facturiere personalizate trebuie să fie accesibilă oricărei firme.

Această firmă oferă servicii tipografice prin indermediul online-ului pe segmentul B2B în Europa, și este una dintre cele mai mari companii e-comemerce din Germania. Echipa de lucru este formată din specialiști în tipografie care au beneficiat de perfecționare în Germania, și toate acestea pentru ca ei să ofere consiliere profesionistă clienților români. Toate produsele comercializate sunt tiparite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital si offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Pentru a vă convinge de calitatea produselor și a vă alunga teama de a plasa comenzi online, la Flyeralarm puteți solicita mostrarul de hârtie cu peste 40 de tipuri și gramaje diferite sau pachetul de mostre cu diverse produse tipărite ei. Portofoliul lor cuprinde: afișe, autocolante, bloc notes, broșuri și cataloage, cărți de vizită, cărți poștale, coli cu antet, facturier, flyere, mape, pliante, dar și grafica si machetare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.