miercuri, 31 mai, 2023

„Moartea din Carpați” revine la Buzău cu o nouă gală de kickboxing. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Buzău

„Moartea din Carpați” revine la Buzău cu o nouă gală de kickboxing. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un important eveniment sportiv va avea loc, luna viitoare, în municipiul Buzău! Este vorba despre Gala „Dynamite Fighting Show”, turneu de kickboxing care se va desfășura la jumătatea lunii mai, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Este al doilea an consecutiv când Buzăul va găzdui turneul organizat de fostul mare luptător de K1, Cătălin Moroșanu. La fel ca și anul trecut, Moroșanu derulează și o campanie anti-bullying în școlile din județ.

Gala „Dynamite Fighting Show – Cod Roșu” este organizată de Asociația „Federația Sporturilor de Contact”, condusă de cunoscutul luptător de K1, Cătălin Moroșanu, partener al evenimentului fiind Consiliul Județean Buzău.

Deși încă nu a fost definitivată lista participanților, organizatorii anunță dueluri tari în competiția de la Buzău. Printre cei care vor lupta în Sala sporturilor este și Ștefan Lătescu, singurul român care luptă în galele K1.

Practic, în acest an, gala de la Buzău va avea două competiții: una, dedicată luptătorilor profesioniști de kickboxing, iar alta, tinerelor talente. La cometiția de amatori, care va avea loc pe 14 mai, vor participa câteva sute luptători din zona de est a țării.

Cu ocazia acestui eveniment sportiv, timp de două săptămâni, vor fi promovate și principalele obiective turistice din județul Buzău.

La fel ca anul trecut, Cătălin Moroșanu derulează și o campanie anti-bullying în școli. Cunoscutul luptător de K1 va merge în vizită la trei unități de învățământ din județ, la Rm. Sărat, Nehoiu și Smeeni.

Aproximativ 2.400 de spectatori sunt așteptați la eveniment. 50 de lei este prețul de intrare la gala din data de 13 mai, cea dedicată profesioniștilor. La gala dedicată tinerilor talente, care va avea loc pe 14 mai, intrarea este liberă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,