Miting aerian, sâmbătă, la Boboc. Unitatea de aviaţie pune la dispoziţie mai multe autocare

Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Boboc organizează sâmbătă, 18 iunie, pe aerodromul din localitate, un miting aviatic de excepţie. „Bobas 2016” este o activitate a aviatorilor români care se pregătesc în unitatea de la Boboc. Concomitent cu demonstraţia aeriană, la Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene „Aurel Vlaicu” este şi „Ziua Porţilor Deschise”.

Evenimentul va începe la ora 10.00, intrarea la fiind liberă. Vor putea fi urmărite evoluţii cu aeronave aparţinând Forţelor Aeriene Române (MiG 21 LANCER, C-27J SPARTAN, C-130 HERCULES, IAR-330, IAR-99, IAR-316B, YAK-52). Piloţii militari vor fi acompaniaţi de aşii acrobati şi parasutiştii de la Aeroclubul României, Iacarii Acrobaţi, Regional Air Services şi alţii.

Spectacolul va fi completat de un mare număr de avioane ultrauşoare de diferite tipuri, motoparapante, aeromodele şi o expoziţie statică de tehnică militară. Pentru a facilita accesul buzoienilor la eveniment, unitatea de la Boboc pune la dispoziţie mai multe autocare, care vor pleca de la Catedrala „Sfântul Sava” din municipiu, la ora 09.00.

Fii Reporter