marți, 26 septembrie, 2023

Minoră dispărută de la domiciliu, căutată de poliție

Minoră dispărută de la domiciliu, căutată de poliție

Facebook
Twitter
Email

Poliţiştii buzoieni desfăşoară activităţi pentru găsirea unei minore care a plecat de acasă în data de 15 iunie. Mititelu Irina Claudia, în vârstă de 15 ani, din Năeni, a plecat de la domiciliu sâmbătă şi nu a mai revenit acasă. Duminică dimineaţă, un bărbat din satul Vârf, comuna Năeni, a sunat la 112 şi a sesizat că fiica sa, Mititelu Irina Claudia, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu în urmă cu o zi şi nu a revenit.
În după-amiaza zilei de 15 iunie, fata a plecat de acasă pentru a se întâlni cu tineri de vârsta ei, în localitatea de domiciliu. În jurul orei 18.30, după ce fata nu i-a răspuns la telefon, tatăl acesteia a plecat să o caute, iar a doua zi a solicitat ajutorul poliţiei.

Poliţiştii au efectuat verificări în rândul cunoscuţilor minorei şi în localităţile limitrofe şi continuă activităţile în vederea depistării fetei. Totodată, semnalmentele acesteia au fost comunicate dispozitivului de siguranţă publică şi s-a solicitat darea ei în urmărire la nivel naţional. 
Semnalmente:  aproximativ 1,60 metri înălţime, constituţie atletică, păr şaten lung până la jumătatea spatelui, legat în coadă, ten deschis, ochi albaştri.
La momentul plecării de la domiciliu purta pantalon lung din stofă de culoare neagră, tricou negru cu motiv floral de culoare galbenă şi o bluză cu fermoar, de culoare neagră, cu dungă albă pe braţe.
Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorei Mititelu Irina Claudia sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.