vineri, 19 aprilie, 2024

Minoră care a fugit în aprilie dintr-un centru de plasament din Râmnicu Sărat, găsită de polițiști în orașul Brașov

Minoră care a fugit în aprilie dintr-un centru de plasament din Râmnicu Sărat, găsită de polițiști în orașul Brașov

Facebook
Twitter
Email

În ziua de 2 iulie, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Sărat, a fost depistată minora Andreea Georgiana Stanciu, în vârstă de 15 ani, a cărei dispariţie a fost sesizată poliţiei în urmă cu trei luni. Andreea Georgiana Stanciu, care este instituţionalizată într-o casă de tip familial din municipiul Râmnicu Sărat, a fost declarată dispărută în data de 4 aprilie.

După ce s-a făcut sesizarea către Poliție, minora a fost dată în urmărire la nivel naţional. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că în perioada în care a fost declarată dispărută, minora s-a aflat pe raza municipiului Braşov şi că nu a fost victima vreunei infracţiuni. 

În cursul zilei de marți, fata a fost încredinţată reprezentanţilor casei de tip familial de unde plecase.

Andreea nu este la prima ispravă de acest gen. Minora a mai părăsit fără aprobare casa de tip familial, ultima dată în cursul lunii decembrie 2012, când a revenit după aproximativ două săptămâni.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.