Marina Andreea Baboi, pentru a doua oară în acest an dublă campioană națională

Atleta Marina Baboi şi-a continuat evoluţiile excelente din acest an şi la Campionatele Naţionale de juniori I, care au avut loc în week-end, la Piteşti. Buzoianca şi-a adăugat în palmares titlurile naţionale cu numărele 5 şi 6, după ce s-a impus în cursele de 100, respectiv 200 de metri plat.

Totodată, Marina a reuşit medaliile cu numerele 9 şi 10 în finalele pe care le-a alergat în 2016.

Stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti a găzduit, în acest weekend, finala campionatelor naţionale de juniori I la ateltism, ultima întrecere atletică în aer liber din 2016.

La acest eveniment, atleta Marina Andreea Baboi, sportivă legitimată la LPS Buzău şi pregătită de profesorul Gabi Nicolau, a reuşit să câştige probele de 100 de merti, respectiv 200 de metri plat.

Prin aceste reuşite, buzoianca şi-a adăugat în palmares titlurile naţionale cu numerele 5 şi 6 la naţionalele de juniori. Totodată, Marina Baboi a reuşit medaliile cu numerele 9 şi 10 în finalele pe care le-a alergat în 2016, o performanţă remarcabilă pentru atletismul buzoian.

Marina Baboi este liderul national autoritar în 2016 în proba de 100 de metri plat al sprinterelor cadete, junioare 1 si tineret şi este a doua alegătoare senioară din România în aceasta probă, deşi buzoianca are doar 17 ani.

Fii Reporter