Loredana Groza va susține un concert la Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău

Buzoienii vor avea ocazia, în această primăvară, să asiste la concertul Loredanei Groza, inclus în turneul național „Sentimente“. Unul dintre cele mai importante evenimente muzicale organizate la Buzău este programat pentru data de 15 martie, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi“.

În noiembrie anul trecut, Loredana a susținut, pentru al cincilea an consecutiv, un concert grandios la Sala Palatului. Solista care a revoluționat arta spectacolului în România promite să aducă buzoienilor o „primăvară de Sentimente“, adaptând producția de la Sala Palatului pentru toți cei care nu au putut ajunge în București.

„Noul meu concert Sentimente va fi o experiență unică, despre cele mai importante emoții pe care le simțim și împărtășim. O excursie specială în muzica pe care am făcut-o în acești ani, printre sentimentele din viața mea, sentimente care au însoțit și au dat naștere la sute de cântece. E poate cea mai intimă invitație pe care am făcut-o în ultimii ani, o ușă deschisă direct în sufletul și viața mea“, declară Loredana.

Biletele pentru concertul „Sentimente“ pe care Loredana îl va susține în Buzău se găsesc la magazinele Hi-Hii din Buzău (Aurora Mall și strada Cuza Vodă), la telefon 0723.429.264 și online, pe eventim.ro, bilete.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 150 lei – VIP, 100 lei – categ. I, 80 lei – categ. a II-a, 60 lei – categ. a III-a.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI