sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Liviu Teodorescu, din serialul „Pariu cu viața”, primul artist invitat la atelierul de actorie de la Buzău

Liviu Teodorescu, din serialul „Pariu cu viața”, primul artist invitat la atelierul de actorie de la Buzău

Facebook
Twitter
Email

De la începutul lunii iunie, la Buzău funcționează primul atelier de actorie și dezvoltare personală. Sub coordonarea actrițelor Diana Iarca și Marina Neagu, foste eleve ale Liceului de Artă Buzău, nu mai puțin de 25 de elevi buzoieni participă la cursurile organizate, în fiecare sâmbătă, la Cafeneaua artiștilor. Exerciţii de improvizaţie teatrală şi de dezvoltare personală sunt predate de către actori profesionişti şi vedete de televiziune. Sâmbătă, cursanților li s-a pregătit o surpriză: a fost invitat să le vorbească Liviu Teodorescu, fost finalist al concursului „Vocea României” și protagonist al serialului „Pariu cu viața”. El le-a povestit tinerilor cum a făcut primii pași în lumea muzicală, cum a ajuns să devină un artist îndragit de public dar și cum este pe platourile de filmare ale unui serial de succes. La finalul întâlnirii, Liviu s-a fotografiat cu tinerii cursanți și le-a oferit autografe.

Luna viitoare, coordonatorii atelierului de creație îl vor aduce la Buzău pe Silviu Biriș, unul dintre cei mai apreciați tineri actori români.


Continuă înscrierile la atelierul de actorie


„Atelierul de Creaţie”, coordonat de două foste eleve ale Liceului de Artă, Diana Iarca și Marina Neagu, cuprinde exerciţii de improvizaţie teatrală, exerciţii de dezvoltare personală, jocuri de imaginaţie şi concentrare. Toate acestea îi vor ajuta pe copiii şi pe adolescenţii care se vor înscrie la curs să aibă o încredere mai mare în forţele proprii, să-şi depăşească emoţiile aşa cum fac şi actorii prin natura meseriei lor, să fie spontani, expresivi şi să se cunoască mai bine.

Din toamnă, organizatorii anunță că la Buzău va veni un director de casting de la București iar tinerii cursanți vor fi înscriși în baza de date pentru reclame și filme.

O altă veste bună este aceea că tinerii buzoieni care vor să participe la cursuri se mai pot înscrie și acum, la mai bine de o lună de la preselecția organizată la Cafeneaua artiștilor. Pentru detalii, elevii interesați pot lua legătura cu actrița Diana Iarca, la nr. de tel: 0724438602, sau pot trimite mesaje pe adresa de facebook a atelierului de creație, https://www.facebook.com/atelierde.creatiebuzau .

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton