joi, 13 iunie, 2024

Jandarm buzoian, campion național la judo

Jandarm buzoian, campion național la judo

Facebook
Twitter
Email
Inspectoratul Județean de Jandarmi Buzău are un campion național la judo. Este vorba despre plutonier adjunct șef Dorel Preda. 

Jandarmul buzoian a participat zilele trecute în localitatea Deva, județul Hunedoara, la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. La această competiţie au participat aproximativ o sută de sportivi din cadrul structurilor M.A.I., iar Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău a fost reprezentat de plt.adj. şef Preda Dorel, care a obţinut locul I la categoria – 90Kg, 35-45 ani. 
 
Subofiţerul a demonstrat încă o dată seriozitate şi constanţă în pregătirea fizică, acest titlu reprezentând a 5-a medalie de aur consecutiv. 
 
Pregătirea sportivă este determinantă în activitatea de zi cu zi a jandarmilor, în lupta cu infractorii. 
 
Aflat în timp liber, un jandarm a observat cum doi tineri au sustras o sumă de bani de la o femeie care se deplasa pe o stradă din cartierul Micro XIV, municipiul Buzău. La scurt timp, jandarmul a cerut ajutorul unui lucrător din cadrul structurii de Ordine Publică, alături de care a intervenit şi i-a reţinut pe cei doi infractori. 
 
Jandarmii le-au întocmit acestora actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.