duminică, 19 mai, 2024

Îngrijitorul unui restaurant din Măgura a fugit cu banii ospătarului de serviciu. Unde a fost prins hoțul

Îngrijitorul unui restaurant din Măgura a fugit cu banii ospătarului de serviciu. Unde a fost prins hoțul

Facebook
Twitter
Email

Ospătarul de serviciu al unui restaurant din comuna Măgura alertat ieri Poliția după ce a văzut că punga din plastic de pe tejgheaua barului, unde pusese încasările, a dispărut rapid. Suspectul, un timișorean, a fost prins de polițiști în Gara Buzău, cu câteva minute înainte să se urce în tren. În urma apelului la 112, polițiștii de la secția Pârscov au ajuns imediat la fața locului. Ei și-au dat seama pe loc că hoțul era un angajat al restaurantului, care se afla în ultima zi de muncă. Este vorba de un tânăr în vârstă de 30 de ani, din judeţul Timiş, care lucrase ca îngrijitor la restaurantul respectiv.

După ce a luat punga cu banii, bărbatul s-a dus la administratorul firmei pentru a-şi lua actul de identitate şi a plecat la Gară, pentru a lua trenul spre Timișoara. Polițiștii l-au găsit la Buzău cu câteva minute înainte să se urce în tren. În urma controlului corporal, în buzunarul suspectului a fost găsită suma de 4.143 de lei.

Hoțul s-a ales cu dosar penal pentru furt.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.