sâmbătă, 20 aprilie, 2024

INEDIT! „Podul iubirii”, inaugurat în Parcul Tineretului

INEDIT! „Podul iubirii”, inaugurat în Parcul Tineretului

Facebook
Twitter
Email

Pentru a da culoare Parcului Tineretului, mai ales că sâmbătă s-a deschis şi ştrandul, administraţia a decis montarea unor panouri în formă de inimioare, în faţa cărora îndrăgostiţii îşi pot „încătuşa” dragostea pe vecie. Cheile se aruncă în lac pentru ca relaţia să nu poată fi desfăcută de nimeni. Puntea de peste lacul aflat în Parcul Tineretului va fi locul de întâlnire a tuturor buzoienilor îndrăgostiţi care vor să îşi declare într-un mod inedit dragostea persoanei iubite. Administraţia parcului a montat două panouri în formă de inimă pe care îndrăgostiţii pot agăţa lacăte gravate cu numele lor. Lacătele se închid şi cheile se aruncă în apă, simbolizând o relaţie lungă şi neîntreruptă.

„Am văzut un reportaj pe Discovery şi mi-a venit ideea să fac, cu o minimă investiţie, ceva deosebit pentru tinerii îndragostiţi buzoieni. Instrucţiunile le avem aici. Vin oameni de diverse vârste, îşi agaţă lacătul pe cele două inimioare şi cheile le aruncă în apă”, a declarat Alexandru Dunel, administratorul Parcului Tineretului din Buzău.

În România, doar la Bucureşti şi Timişoara mai există astfel de panouri ale iubirii.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton