Încep Serbările Timișoreana! Susțin concerte Zdob și Zdub, Cargo, Mărgineanu și Skizzo Skillz

În zilele de 30 şi 31 iulie, buzoienii sunt invitaţi să savureze bere proaspătă şi să se bucure de muzică, la o nouă ediţie a Serbărilor Timişoreana. Petrecerile din weekend vor avea loc pe platoul din centrul oraşului.

„Ia-ți prietenii și familia la Serbările Timișoreana din orașul tău, fiindcă te așteaptă zile de sărbătoare cu bere proaspătă, bucate alese și muzică pe gustul tău!”, este anunțul organizatorilor pe Facebook.

Serbările Timişoreana îi aşteaptă şi anul acesta pe locuitorii oraşului Buzău cu o mulţime de surprize şi, mai ales, cu muzică bună. Platoul Dacia se va transforma într-un loc al veseliei, cu multă bere pusă la rece, grătare încinse, concursuri şi standuri speciale cu suveniruri sau fotografii pregătite pentru locuitorii oraşului Buzău şi nu numai.

Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de nume importante ale muzicii româneşti. Astfel, sâmbătă, 30 iulie, Skizzo Skillz va deschide la ora 20.00 seara concertelor, care va culmina cu recitalul moldovenilor de la Zdob și Zdub, care vor cânta de la ora 21.15. Duminică, 31 iulie, buzoienii vor petrece alături de Mihai Mărgineanu şi Cargo, care au pregătit spectacole memorabile.

Buzoienii sunt invitați în timpul zilei la eveniment să descopere alături de cei dragi activitățile pe care organizatorii le-au pregătit: Cursa De Obstacole, Quiz De Voie Bună, Testul Degustătorului, Cel Mai Lung Șir De Halbe, Licitații De Obiecte și Cabina Foto.

Fii Reporter