vineri, 29 septembrie, 2023

În weekend, Buzăul va dansa în ritm de salsa

În weekend, Buzăul va dansa în ritm de salsa

Facebook
Twitter
Email

În perioada 28 – 30 iunie, numeroşi reprezentanţi ai şcolilor de salsa din toată ţara vor fi prezenţi la Buzău, la cea de-a II-a ediţie a Salsa Place Carnaval. Evenimentul este organizat cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport şi al Primăriei Buzău. Startul evenimentului va fi dat vineri, de la ora 22.00, cu o petrecere la clubul „Atlantis” din Parcul Tineretului.

Cel mai aşteptat moment este programat sâmbătă, de la ora 19.00, atunci când dansatori costumaţi în haine de carnaval vor porni parada pe străzile municipiului Buzău.

Caravana Salsa va fi formată din cel putin trei tiruri decopertate, dotate cu sistem audio. În faţa coloanei de tiruri vor fi formaţii instrumentale, percuţionişti, majorete şi clowni. Startul se va da la poarta Parcului Crâng, parada urmând traseul Bulevardul N. Bălcescu, Piaţa Dacia, acolo unde este programată o mică petrecere, şi se va opri în Parcul Tineretului.

Duminică, între orele 11 – 16, vor avea loc workshopuri la Piscina „Atlantis”, eveniment care încheie seria de manifestări din cadrul 2nd Salsa Place Carnaval.

Leonard BUNILĂ

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.