luni, 15 iulie, 2024

Hoți de roți, prinși de polițiștii buzoieni după o urmărire spectaculoasă printre blocuri

Hoți de roți, prinși de polițiștii buzoieni după o urmărire spectaculoasă printre blocuri

Facebook
Twitter
Email

În noaptea de 19 spre 20 iulie, un echipaj mixt poliție-jandamerie a prins în flagrant, într-o parcare din municipiul Buzău, doi tineri care furau roţile unui autoturism pe care îl suspendaseră pe bolţari din beton aduşi special de către suspecţi. Tinerii, în vârstă de 20, respectiv 22 de ani, ambii din Buzău au încercat să scape şi au fugit printre blocuri, însă au fost prinşi imediat şi conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău.

Din cercetările efectuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale a rezultat că în nopţile de 1 spre 2 iulie şi 12 spre 13 iulie, cei doi tineri, împreună cu doi adolescenţi în vârstă de 16 şi 17 ani, unul din comuna Beceni, iar celălalt din comuna Cernăteşti, au sustras de la șapte autoturisme parcate pe raza municipiului Buzău, capacele ornament de la jantele roţilor.

Furturile figurau în evidenţe cu autori necunoscuţi. Prejudiciul, în valoare de 4.202 de lei, a fost recuperat în proporţie de 80%.

Împotriva celor patru suspecţi a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, tinerii în vârstă de 20 şi 22 de ani fiind reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore. Poliţiştii din cadrul Poliţei municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale continuă cercetările, în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.