Handbal Municipal Buzău, pregătită pentru primul meci al anului 2017

Miercuri, handbalistele din Buzău vor evolua pe terenul formației Știința București, într-un meci contând pentru etapa a 10-a a ligii a doua de handbal feminin. În acest moment, gruparea din Buzău se află pe locul 3 în clasament, după Rapid și Dinamo.

Jucătoarele de la Handbal Municipal Buzău au reluat pregătirile pentru partidele din acest an încă din data de 3 ianuarie. După o săptămână de antrenamente în Sala Sporturilor, urmează în această săptămână și primul meci al anului pentru elevele lui Romeo Ilie.

Formația buzoiană va evolua, în deplasare, în împotriva grupării Știința București. Partida va avea loc în Capitală, miercuri, de la ora 16.00, și contează pentru etapa a zecea a ligii a doua de handbal feminin.

Chiar dacă lotul grupării buzoiene este unul subțire din punct de vedere numeric, handbalistele de la Știința nu ar trebui să le pună prea multe probleme handbalistelor din Buzău, diferența de valoare dintre cele două echipe fiind evidentă.

Înainte de această etapă, Handbal Municipal Buzău se află pe locul 3 în clasmanent, cu 21 de puncte, cu trei mai puține decât Dinamo București, echipă care are însă un meci în plus disputat.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI